Laatste Nieuws

De showroom is klaar voor ontvangst van klanten. Showroom waar een ruim assortiment is gepresenteerd om nieuwe inspiratie op te doen!

Foto's

davenports-farm-shop.jpg

Groothandel

Zoekt u een groothandel voor het beleveren van uw boerderijwinkel, speciaalzaak, delicatessenzaak of culinaire cadeauwinkel? Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een groothandel die streekproducten en specialiteiten levert door heel Nederland. Ons assortiment bestaat voornamelijk uit producten waarin we ons onderscheiden. Heerlijk, authentiek en streekgebonden. Wij kopen onze producten rechtstreeks in bij agrarische producenten die staan voor kwaliteit. We kunnen u ruim 1100 artikelen aanbieden voor een goede prijs-kwaliteit-verhouding. We leveren binnen 4 dagen na bestelling.

Bedrijfsprofiel

Distri Culinair, houdt zich bezig met de in- en verkoop en distributie van streekproducten en specialiteiten. Wij leveren voornamelijk lang houdbare producten. Vers-ei-pastas, stroop, confituren, mosterd, vruchtensappen, bieren, groente- en vruchtenconserven zijn een greep uit ons assortiment. Wij kopen de producten rechtstreeks bij de producent in. De producenten zijn voornamelijk agrarische ondernemers uit Nederland die producten maken van eigen bodem. Ons assortiment wordt regelmatig uitgebreid met specialiteiten o.a. versgebrande noten, chocola, dressings en kruiden.

Wij zorgen er voor dat streekproducten en specialiteiten op zoveel mogelijk verkooppunten te verkrijgen zijn in Nederland. We leveren vooral aan boerderijwinkels, speciaalzaken, toeristische ondernemingen en zelfstandige ondernemers. In onze assortimentscatalogus staan alle producten vermeld. Wekelijks kunt u een bestelling plaatsen. Wij leveren door heel Nederland.

Op eenvoudige wijze kunt u uw inkoop van streekproducten en specialiteiten doen bij Distri Culinair. Wij zorgen voor een correcte levering van kwalitatief uitstekende producten uit een zeer ruim assortiment. Dit assortiment bestaat uit circa 1000 artikelen. Maandelijks stellen wij onze afnemers middels een nieuwsbrief op de hoogte van prijs- en assortimentswijzigingen en andere voor u boeiende zaken rondom streekproducten en specialiteiten.

Voor de afnemers van Distri Culinair is het een uitkomst dat producten van diverse leveranciers gelijktijdig aan huis geleverd worden. Op deze manier is het, ook voor de kleinere winkels, mogelijk om een breed scala aan producten te voeren.


Een stukje geschiedenis

Vanuit deelname aan de stichting Culinair Erfgoed Peel & Maas werd de uitdaging in 1999 aangegaan om een distributiecentrum voor streekproducten op te zetten. Al snel bleek dat Distri Culinair in een behoefte voorzag waar de producenten van streekproducten naar op zoek waren. Momenteel koopt Distri Culinair in bij 35 producenten en leveren we aan ruim 300 bedrijven door heel Nederland.

Op 3 juni 2007 is Distri Culinair over genomen door Th. Rooijackers VOF te Venhorst.

Contact

Beekerheide 24
5741 HC Beek en Donk
Tel. 0492-35 25 13
Fax 0492-35 14 41
@ Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.