Ruim assortiment, uit voorraad leverbaar
Di's om te smullen........
Streekspecialiteiten, we gaan ervoor!
Heerlijke ! notenmixen en zuidvruchten.
SmaaKKrakers een ware aanvulling!
Het gaat om de smaak!

Doortjes hakhoning

Doortjes hakhoning kopen?

Onze Doortjes hakhoning wordt ambachtelijk gemaakt met zuivere bijenhoning van lokale imkers. Verder gebruiken we 100% natuurlijke kruiden en ingrediënten!

Bent u op zoek naar lekkere, ambachtelijke hakhoning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hakhoning wordt soms ook wel ‘’Vogezenbrokken’’ of ‘’borsthoning’’ genoemd. Onze authentieke hakhoning van Doortjes wordt gemaakt volgens een eeuwenoud recept.

Hakhoning is een echte delicatesse. Bovendien is hakhoning gezond. Hakhoning werd in de middeleeuwen al gebruikt bij keelpijn, verkoudheid, keelontsteking en andere luchtwegaandoeningen. Nog steeds is dit ouderwetse snoepgoed immens populair.

Zoekt u hakhoning ter verlichting van keelklachten? Dan raden wij Eucalyptus smaak aan.
-
ANIJS; is slijm oplossend en goed bij kriebelhoest
-
EUCALYPTUS; geeft lucht , opent de neus en holtes
-
MENTHOL; is ontsmettend en verzachtend bij keelpijn
Hakhoning is geen medicijn.
 
Wie kent het nog! warme melk met anijs! Hakhoning met de échte ouderwetse natuurlijke Anijs “zoals oma Doortje altijd had” heerlijk in de warme melk, zodat je lekker rustig kunt slapen.
Doortjes hakhoning is lekker om vanuit de hand te snoepen, maar ook als zoetmaker in de thee.
 
Onze hakhoning is gluten- en lactosevrij en bevat geen allergenen, conserveermiddelen of andere kunstmatige toevoegingen.

Hoe is hakhoning bij Doortje terecht gekomen? 

In 2020 hebben we het recept mogen overnemen van een marktkoopman in Noord-Holland. Doortje maakte haar hakhoning op ambachtelijke wijze, 100% natuurlijk.

Tegenwoordig is hakhoning bij ‘gewone’ winkels niet vaak meer te vinden, maar soms wel op markten, snoepwinkeltjes en braderieën. Daar willen wij weer verandering in brengen, zodat hakhoning weer te verkrijgen is in snoepwinkels, markten en braderieën.

Vandaar dat we partners aan het zoeken zijn voor de verkoop van Doortjes hakhoning. We leveren de hakhoning (voorlopig) in 6 smaken. De hakhoning is van uitzonderlijke kwaliteit, en heeft naast de authentieke Eucalyptus, Anijs, smaken ook verrassende smaken zoals  Sinaasappel,  Menthol,  Aardbeien  en Citroen. Tevens worden er 3 mixen aangeboden, Luchtwegenmix, Fruitmix en Zomermix.   

De smaken worden aangeboden in dozen van 5 kilo of in consumenten verpakking, cups van 300 gr.

De houdbaarheid is ruim één jaar na levering.

Wenst u meer informatie, informeer vrijblijvend.
FRIS
LANDELIJK
PUUR
TRENDY
SMAKELIJK
VERTROUWD
Welkom
Groothandel
Assortiment
Horeca
Waarom DistriCulinair
Particulier
Klant worden?
Meer info

DistriCulinair
Beekerheide 24
5741 HC Beek en Donk

0492-352513
info@districulinair.nl
';
';
×